dilluns, 9 de maig del 2011

Va de Glogster...


Fer aquest musical ha estat tota una experiència enriquidora i positiva. Tant és així que estic preparant un per fer amb un grup d'al·lots ara a l'estiu (sobre el tema que ells triïn).

És cert que el grau d'exigència a l'hora d'elaborar les diferents parts ha estat elevat i ens hem saturat una mica (degut al poc temps que hem tingut per preparar-ho tot) però aquest mateix aspecte ens ha servit per poder "dur-ho al dia" i no anar deixant alguns aspectes pel final i també ser més exigents en la nostra tasca. És cert també que no hem tingut molt de temps d'assajar però per aquest mateix motiu crec que té molt de mèrit haver-lo fet com ho vàrem fer (segons el meu parer, ho varem fer molt bé!).

Personalment, estic molt satisfeta amb tot el treball del grup on totes donàvem idees, encara que no fossin "del nostre camp" (ja que una era l'encarregada de la música i la lletra de les cancçons, una altra del guió, altra del maquillatge,...). Així que m'ha agradat molt tenir la oportunitat de fer una cosa així a la carrera, ja que pensava que això era molt difícil de fer i, encara que duu molt de treball i d'esforç, també són moments de diversió amb riures i bromes i moments de comunicació i relació amb la resta del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada